TheMillGungahlin-0068.jpg

The Design Performance

 

The brief was simple, create a store that stands out from its competitors, introduce a new look and feel and make sure the products within are in focus.

Upon first glance from across the street, you know what Prodigy holds within. Designed so the rear wall shines out and is framed by the black metallic brick entry portal. Timber panelling meets the edges of brick creating a track that flows into the custom built joinery.

Enhancing the smallest of products with feature displays and highlighting their beauty with strip LED lighting. Bringing the scale down so nothing gets lost. The displays incorporate a white base that aligns with a clinical aesthetic, softening with timber frames and finishes to tie together a store that stands tall from its competitors, which highlights the products within.

 
TheMillGungahlin-0040.jpg
 
TheMillGungahlin-0042.jpg
TheMillGungahlin-0057.jpg
TheMillGungahlin-0050.jpg
TheMillGungahlin-0038.jpg