24Sandford-44.jpg

The Link

 

The pavilion home creating links between private and public life, through efficient and luxurious spaces. 

A plan rotated towards the sun, not the street. Pushed to the south, its band of rooms face north. This solar passive home is linked by an extensive vine covered outdoor living area that flows off into a public and private pavilion.

The peaceful retreat within the private pavilion is all luxury. With personalised touches throughout which reflect a home designed for the lifestyle of its owners.

With a connection to the outdoors, the public pavilion opens into substantial living and dining areas covered with raked ceilings. It’s true, this home is an award-winning showpiece. A residence that proves that clever, simple design can be both efficient and luxurious.

 
24Sandford-35.jpg