THE MILL_COOMBS RETIREE-6.jpg

The Generational Change

 

To retire in a home that plays tribute to your past and winks to your future is that of the Coombs residence.

Passive, refined design was of importance and integral, as well as encompassing a familiar ambiance for a design that goes beyond.

Upon entry a space that is warm and inviting, colours that flow into one another and light that fills in the open areas through boxed windows framed in white; creating sharp shadows that contrast with soft accents.

Opening to surrounding courtyards at multiple points, the residence embodies a living experience that is both protective and open. A true retirees sanctuary.

 
THE MILL_COOMBS RETIREE-1.jpg
 
generationalchange-1.jpg
generationalchange-3.jpg
THE MILL_COOMBS RETIREE-2.jpg
THE MILL_COOMBS RETIREE-5.jpg