The Cosy Renovation
       
     
The Generation Change
       
     
Dickson Duplex
       
     
The Gatehouse Studio
       
     
The Cosy Renovation
       
     
The Cosy Renovation

"The team at The Mill were a pleasure to work with throughout the entire project. From the very first meeting, we felt the team really cared about what we wanted to achieve with our home renovation. We barely had to think twice, and after that first meeting, we knew that we wanted The Mill to design and manage the renovation.

From the advice, they gave throughout and how they handled any hurdles we came across, we could tell the team were experienced. Shannon, who we met with initially for the design phase, knew instantly how to maximise the existing features of our home and meet our needs, with considerations for design features, orientation, light and just generally making sure it would be a practical and beautiful place for a family. 

The team were always approachable and very timely with responses to any questions. Not being experienced with renovations ourselves, we felt at ease knowing The Mill would project manage and support us through to the end. Chris and Sarah dealt with the builder and other contractors regularly and communicated with as necessary so we always felt in the loop.

The finishes of all the products and materials are to such a high standard. We couldn't have achieved this result without the advice and recommendations from Sarah. Her selections were not only to our taste but also complement the overall look of the home. 

The finished result was beyond what we hoped for and within a time frame that comes as a surprise to anyone we speak to. Sometimes it is still hard to believe because how our home looks and feels is something we dreamed about! We wouldn't hesitate to recommend the team at The Mill."

The Generation Change
       
     
The Generation Change

I wanted my home and surrounds to be sustainable, and I wanted to have a minimal carbon footprint – both in the build and going forward. Shannon and Sarah have been able to create that for me.

Dickson Duplex
       
     
Dickson Duplex

"I found The MillDesign veryy professional to work with and they provided excellent technical expertise over the course of the project as well as proving extremely responsive and flexible to any emerging issues or needs which arose. They also worked together well and recommended innovations to the original project, to further improve the living area and deliver on the original intention of the project."

The Gatehouse Studio
       
     
The Gatehouse Studio

"The task I gave Shannon was challenging to say the least.  She was to design a small studio unit to provide ground floor accommodation within the grounds of the Convent for my health needs as I age.  This was necessary because all accommodation for the Sisters in the existing building is on the first floor.  My directive was also that the new structure, on the front of the block, blends in with the existing building and landscape.  Not only has she achieved this but the actual design has been very creatively prepared with a cathedral ceiling in the sitting room, triple glazed windows and doors, and so much more in keeping with the new technologies and building materials that support energy efficiency and suit the environmental conditions of the Canberra climate eg. two rainwater tanks, solar hot water and a connection to the existing solar electricity supply on the main building."